![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
... noskatijos es NGE
![]() Var jau but ka beigas notiek kaut kas tads kas visu to mind fuck izskaidro BET, sassodits, tas serials mani padarija traku ![]() ![]() ![]() Kas mani tracina visvairak ir tas, ka, manuprat, par nebaudamu uz beigam paliek serials, kas vareja but daudz sakarigaks:angry: animacija ir lieliska, teli incanti un daudzshkjautnjaini, dazhas ipashi spilgtas epizodes, u.c Bet mani neatstaj sajuta, ka kaut kur tas vis aiziet shkjersam. Iespejams man nav taisniba. Ir viedoklis? |
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Nupat noskatījos šo masterpiece. Pilnīgi trūkst vārdu, lai aprakstītu savas izjūtas.
Kad es sāku šo animi skatīties pirmās sērijas nešķita nekas īpaš, dažkārt pat šķita nedaudz garlaicīgas, bet sākot no epizodēm, kad tika sākti analizēti čari, mans uzskats par šo izcilo darbu pilnīgi mainījās. Varu viennozīmīgi teikt, ka neviens manis redzētais anime pat līdzi nestāv. Un vēl kas. Katrs kurš NGE noskatīsies to sapratīs savdabīgi, jo zemapziņā vilks paralēles ar savu dzīvi un centīsies atbildēt uz autoru uzdotajiem jautājumiem. Pārskatoties NGE vairākas reizes, it īpaši pēc dažādiem nopietniem savas dzīves pavērsieniem, radīsies dažādas atziņas, un kopā savilkts ar ieprikšējām atziņām radīs ultimate truth. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:57 |