![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Šis shounen-ai ir kļuvis neapraxtāmi populārs..
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emm, saule, es pieņemu ka tu esi vēl labi par jaunu lai zinātu kas ir anime žanri, kas ir shounen ai, kas ir bishounen'i un kā saprast Loveless'u.
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
yume, es nesaku ka vini ir geji.(tas bija tikei taads ne gluzi preciizs priekstats par loveless)naw arii taa kad es nesaprotu par ko iet runa. es jau esmu animes saakuma seerijaas! nevaig mani vainot, ka es tur nesaprotu ap ko lieta grozaas!
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:50 |