![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Man kaads reiz parsiija: "Kas Tu taads esi?" (attieciibaa uz anime ect.)
vaardniica sniedz: an avid collector or enthusiast, esp. one who is obsessed anime, video games, or computer and rarely leaves home. a ja taa padomaa, kas mees te iisti esam? Neuztveriet kaa kaut kaadu kretiinisku blogpostu, mani shinii topikaa interese ieguut preciizaaku saprashanu vai otaku slimiiba ir kaut kaadaam meeraa ierobezhota noteiktaas kastaas, vecumaa vai velnezinkur. taatasd: vecums. darbs (ja ir). izgliitiiba. religija (kapeec gan nee?). pashveerteeti - sik augstaa pakaapee otakismums paarnjeemis. |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Lastguru, kā bija rakstīts, ta uzrakstīju, tur ir neliela nisanse ar satanismu, bet faktiski ticība sev un tas ko es zem tā domāju ir pagānisms.
![]() JurCHix, a vit gardās taču ka cilvēkiem apnīk, nezinu, varbūt pāriet, vai kā... vienīgais ko tagad noskatītos ir Ghibli fima, bet ar to pašu iedvesmu noskatītis arī Dreamwokr filmu. Pašlaik man neprasās. Nez, laikam vasara galvā, vairs neko nevajag- džeki, moči, jūra, saule... atvaļinājums, ko tad vēl cilvēkam vajag priekš laimes? -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 00:25) Lastguru, kā bija rakstīts, ta uzrakstīju, tur ir neliela nisanse ar satanismu, bet faktiski ticība sev un tas ko es zem tā domāju ir pagānisms. ![]() Šitā gan nevajag - 'pagānisms' ir vienkārši kristiešu izdomāts noniecinošs apzīmējums visām pārējām reliģijām, līdzīgi, kā romieši visus cilvekus ārpus Romas impērijas sauca par barbariem. Ticība sev nav nekādā veidā saistīta ar religiju -- reliģija paredz 'ticību' nepierādāmām lietām, kas tiek pieņemtas kā ticības shēmas postulāti ar mērķi izskaidrot visu pārējo pasaules uzbūvi uz šo postulātu bāzes. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:48 |