![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Man kaads reiz parsiija: "Kas Tu taads esi?" (attieciibaa uz anime ect.)
vaardniica sniedz: an avid collector or enthusiast, esp. one who is obsessed anime, video games, or computer and rarely leaves home. a ja taa padomaa, kas mees te iisti esam? Neuztveriet kaa kaut kaadu kretiinisku blogpostu, mani shinii topikaa interese ieguut preciizaaku saprashanu vai otaku slimiiba ir kaut kaadaam meeraa ierobezhota noteiktaas kastaas, vecumaa vai velnezinkur. taatasd: vecums. darbs (ja ir). izgliitiiba. religija (kapeec gan nee?). pashveerteeti - sik augstaa pakaapee otakismums paarnjeemis. |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ticība sev kādā noteiktā pakāpē ir reliģija, plus vēl iet vārda reliģija uztveršana, bet īstenībā tā ir dziļi filozofiska un ekzistencionāla tipa problēma, kuru gan nevajadzētu te aiztikt, mums jau te kautkad, kautkur bija topiks pat reliģiju.
Un pagānisms, nekā draudziņ, pagāsnism kā tāds nebūt nav kristiešu apzīmējums citam reliģijām, kur tu tādas muļķības izlasīji? pagānisms ir seno reliģiju apzīmējums, tas ir ticība gariem, nevis dievu pantionam. Taktiski Shinto, šamānisms utt, ir pagānistiskās reliģijas, teiksim par sengrieķu dieviem, vai par vaviloniešu dieviem runa taču neiet. -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 28 2005, 01:54) ticība sev kādā noteiktā pakāpē ir reliģija, plus vēl iet vārda reliģija uztveršana, bet īstenībā tā ir dziļi filozofiska un ekzistencionāla tipa problēma, kuru gan nevajadzētu te aiztikt, mums jau te kautkad, kautkur bija topiks pat reliģiju. Man ir tāda sajūta, ka diskusijas par religiju būtu lietderīgi rīkot divos veidos: * klātienē, mierīgā un komfortablā atmosfērā (piemēram, pludmalē, 2. jūlijā) * nerīkot vispār ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:04 |