![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Man kaads reiz parsiija: "Kas Tu taads esi?" (attieciibaa uz anime ect.)
vaardniica sniedz: an avid collector or enthusiast, esp. one who is obsessed anime, video games, or computer and rarely leaves home. a ja taa padomaa, kas mees te iisti esam? Neuztveriet kaa kaut kaadu kretiinisku blogpostu, mani shinii topikaa interese ieguut preciizaaku saprashanu vai otaku slimiiba ir kaut kaadaam meeraa ierobezhota noteiktaas kastaas, vecumaa vai velnezinkur. taatasd: vecums. darbs (ja ir). izgliitiiba. religija (kapeec gan nee?). pashveerteeti - sik augstaa pakaapee otakismums paarnjeemis. |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
QUOTE Man ir tāda sajūta, ka diskusijas par religiju būtu lietderīgi rīkot divos veidos: * klātienē, mierīgā un komfortablā atmosfērā (piemēram, pludmalē, 2. jūlijā) Labaak nevajag.. neshkiet, ka vareetu sanaakt paraak mieriigi.. ![]() Hmm, par ko bija topiks? Ak jaa.. anketa.. vai kas taads.. vecums. 19 darbs (ja ir). Uh.. kaa to sauc.. nav ne jausmas.. bet vispaar lodeeju SMD mikrosheemas un citus elmentus ieksh uzneemuma `Volburg`(nu vismaz pagaidaam) izgliitiiba. Veel tik izlaidums (riit) palicis un buushu beidzis RTK elektronikas specialitaati. religija (kapeec gan nee?). Mm.. jaasaka, ka neticu taadam vienam vienotam labajam , absoluutajam speekam, kaa to dara bazniicas. Manii gan vairaak ir taada kaa ticiiba labaam emocijaam, labai aurai, ticiiba ticiibas speekam, vabuut arii ticiiba sev. Un arii preteeji.. ticiiba sliktaam emocijaam, sliktai aurai.. utt.. pashveerteeti .. nu taads shvaks 5 varbuut sanaak.. gandriiz nekad neraados otaku tusos (vieniigi uz animefestiem), nav neta maajaas, anime ievaacu no atsaucuugiem cilveekiem.. Ja runa iet par otaku, kaa dziivesveidu, tad diezgan daudzas iipashiibas nelielaa meeraa var attiecinaat arii uz mani..piem, nepatiik man uztureeties t.s. paraastajos tusos, u.c. diivainiibas citu aciis.. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:47 |