![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Šis shounen-ai ir kļuvis neapraxtāmi populārs..
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Loveless OST torents. ^_^; (Ja kādam te baigi vajag, varu ieskriet DC++ arī. :3)
Tagad klausos. Patīk. ^__^ (starp citu, Yume visus par saulēm sauc, tā kā, NO WORRIES. ^_^;) |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jun 28 2005, 12:50) tas laikam i tāds gaumes jautājums - man, piemēram, arī besī, ja mani par sauli/saulīti nosauc, īpaši vēl nepazīstami cilvēki. vai par zaķīti. brrrr. tiesa gan, par zaķi es neatļauju pat paziņām/draugam sevi dēvēt :> laikam jau jāsecina, ka man mīļvārdiņi vispār izraisa :> -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:51 |