![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tuning-man |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 2-January 05 ![]() |
Tātad lūdzu ja jums ir pieredze ar to tad palīdziet!
Tātad es vēlos iegādāties x-failu 1 sezonu dvd no amazon.com! Un 1)Vai viņi piegādā uz Latviju? 2) Vai tas ir droši? 3)Cik lieli apmēram būs pasta izdevumi? 4)cik laika tas aizņems? Un varbūt jūs zināt kādu citu i-neta veikalu kur varētu būt x-failu sezonas dvd |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tātad lūdzu ja jums ir pieredze ar to tad palīdziet!
Tātad es vēlos iegādāties x-failu 1 sezonu dvd no amazon.com! Un 1)Vai viņi piegādā uz Latviju? Jā 2) Vai tas ir droši? Jā 3)Cik lieli apmēram būs pasta izdevumi? Boxam - kādi 12-20$, skati amazon.com cenrādi 4)cik laika tas aizņems? atkarībā no piegādes veida - ar DHL trijās dienās bet neganti dārgi, vismaz 20$ Ar aviopaciņu - zem 20$, līdz divām nedēļām Parastā paciņa, drusku lētāk par iepriekšējo variantu, bet var nākt nedēļas sešas. Un varbūt jūs zināt kādu citu i-neta veikalu kur varētu būt x-failu sezonas dvd? dvdplanet.com, dvdempire.com un daudzi citi... tikai pārliecinies vai viņi sūta uz LV, lasi helpus saitos, citādi nevar Maksāt visvienkāršāk ir ar karti, VISA Electron vai Maestro nederēs, jālieto VISA Classic vai Eurocard/Mastercard -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 17:04 |