![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tuning-man |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 2-January 05 ![]() |
Tātad lūdzu ja jums ir pieredze ar to tad palīdziet!
Tātad es vēlos iegādāties x-failu 1 sezonu dvd no amazon.com! Un 1)Vai viņi piegādā uz Latviju? 2) Vai tas ir droši? 3)Cik lieli apmēram būs pasta izdevumi? 4)cik laika tas aizņems? Un varbūt jūs zināt kādu citu i-neta veikalu kur varētu būt x-failu sezonas dvd |
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Jaa jau shaada teema paraadiijaas, gribeeju precizeet vienu detalju (kuru iespeejams kaut kad zinaaju, tagad piemirsu; un juutu ka citiem shii info buus noderiiga). es labi saprotu ka ES robezhaas viss PVNs tiek maxaats uzreiz, un tev izsuuta preci ar nodokli samaksaato (maksaa tajaa valstii no kuras izsuuta, un PVN likme var buut atshkjiriiga, arii lielaaka par 18%; iznjeemums ir kad pirceejs pats ir PVN maksaataajs (firma, tb) - tad var maksaat sheit). Kad pasuuta no aarpus ES, ir jaamaksaa PVN Latvijaa un jaabrauc lieta atmuitot ljoti taalu - uz lidostu (diemzheel ir naacies braukt kad pirku savu briinishkjiigo kameru caur ebay). Jautaajums ir taads: saakot ar kaadu summu ir jaamaxaa PVN? man kaut kaa galvaa iekritis cipars 50... vai tas ir 50 EUR?
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 16:56 |