![]() |
![]() |
Nuin |
![]() ![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE Во-первых, алкоголь будет запрещен. По переводу: Hoshi no koe - руские субтитры, Nekojiru sou - английские субтитры. Jautājums, ko jūs darīsiet pēc party. Ir priekšlikums, ka varētu vilkties uz depo vismaz tā rakstīja Ha-sans. Varbūt ir kādi citi priekšlikumi? Tiem, kas nesaprot krievu val. 1. Alkohols būs aizliegts 2. Hoshi no koe krievu subi, Nekojiru sou angļu subi. -------------------- |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Labi, tie kas palūdza biļetes es aizsitu.
Un, Iori, runājot par to, atrast, Leo nav ko tālu meklēt. Kafeinīca, kas ir tieši pretī mākslas muzejam, tikai pāri ceļam. Pieņemu ka es arī šodien piekāpšu uz turieni jo es tā vai tā braucu pēc aviobiļetes, un tas nav tālu. Un atbilde Church'am: stāvvietas neus, jo pagaidām nav zināms cik cilvēku vispār ieradīsies. Biļešu skaits-100, palika-100. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:10 |