![]() |
![]() |
Nuin |
![]() ![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE Во-первых, алкоголь будет запрещен. По переводу: Hoshi no koe - руские субтитры, Nekojiru sou - английские субтитры. Jautājums, ko jūs darīsiet pēc party. Ir priekšlikums, ka varētu vilkties uz depo vismaz tā rakstīja Ha-sans. Varbūt ir kādi citi priekšlikumi? Tiem, kas nesaprot krievu val. 1. Alkohols būs aizliegts 2. Hoshi no koe krievu subi, Nekojiru sou angļu subi. -------------------- |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, ja tauta grib satikties es vienmēr par, un tā kā es pat zinu kur iet, tad būšu tik laipna un jūs tur pavadīšu.
Man ir piedāvājums satikties tiem kas grib iet šodien 18:00 pie katedrāles. -------------------- ![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 30 2005, 15:31) OK, ja tauta grib satikties es vienmēr par, un tā kā es pat zinu kur iet, tad būšu tik laipna un jūs tur pavadīšu. Man ir piedāvājums satikties tiem kas grib iet šodien 18:00 pie katedrāles. Konkretaak, kur? ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:10 |