![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Tātad!Vai kāds man nevarētu ieteikt kādu labu Offline RPG spēli(izņemot Diablo)!
Ja šitāds topicks jau ir bijis tad nezinu kur viņs ir! ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
A izteeles tev nepietiek. Man nekad nav skjitis nepiecieshams ieskanjojums dialogiem, jo man vienmeer ir pieticis ar savu izteeli. taa pat ir interesnataak. Kaapeec gan cilveeki saka ka graamatas ir labaakas par peec taam uznjemtajaam filmaam? Taapeec, ka filmaas ir viena staasta interpretaacija, bet graamata atstaaj palielu vietu izteelei. Taapat ir ar ieskanjojumiem.
P.S. Taa kaa aizgaaja runa par gotiku, es peekshnji atcereejos kas man muusdieniigajaas RPG parasti nepatiik visvairaak. Tas ir <sviniiga bungu riibonja> action zhanra iesaistiijums. Kaut kaa nevelk speeleet RPG, kur ir iekshaa kau kas quakeveidiigs. Es esmu vecaa labaa Turn based combata fans, kad var leenaam domaat ko dariit taalaak, nevis pilnaa saspringumaa *use my micro*. Man RPG (kaa te teica Hardcore RPG) ir relaksaacijas avots. gribu kaut ko aatru, speeleeju actionu. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:39 |