![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Tātad!Vai kāds man nevarētu ieteikt kādu labu Offline RPG spēli(izņemot Diablo)!
Ja šitāds topicks jau ir bijis tad nezinu kur viņs ir! ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
eh kad es palasiju sigfas uzkskaititos trukumus diablo, es taa apdomaju un naacu pie secianjuma ka Final Fatnasy ar piemit visas shis iapshibas, uzskaitishu paris lai sparastu kruas es doamju - janosits begias viens lauinais, nav socialo skillu, nevar izveleties kaa izpidlti to vai sho kvestu ( tipa sis vai runaat .... ir prtoams bijushi gadijumi )
tas nu taa ja taa padoma tur bija drsuku variak un sanak ka tad Final fatnasy ir hack%slash, un ja kaads to pilna nopietniba to apgalvos tad pienagloshu pie sienas!!! KAs attiecas uz ierunatajeim tekstiem uzkatu ka ne vienemr tas ir labakais variatns, tikai dazas speleees tas iznacis tiesham jauki, bet taa es dodou priekskroku lasishanai jo taa tu pats piestjir teelam balsi un dzirdi taa ka tev patik ![]() p.s lieicet tak diablo mieraa, es piemeram ar to sauco prsota par RPG, bet apzinos ka tas nu nav zanra sturakmenis jeb leilaka vertiiiba ;] drizak musdeinu hibrids starp pif paf snjaks un iistam RPG speleem. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:47 |