![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Man kaads reiz parsiija: "Kas Tu taads esi?" (attieciibaa uz anime ect.)
vaardniica sniedz: an avid collector or enthusiast, esp. one who is obsessed anime, video games, or computer and rarely leaves home. a ja taa padomaa, kas mees te iisti esam? Neuztveriet kaa kaut kaadu kretiinisku blogpostu, mani shinii topikaa interese ieguut preciizaaku saprashanu vai otaku slimiiba ir kaut kaadaam meeraa ierobezhota noteiktaas kastaas, vecumaa vai velnezinkur. taatasd: vecums. darbs (ja ir). izgliitiiba. religija (kapeec gan nee?). pashveerteeti - sik augstaa pakaapee otakismums paarnjeemis. |
![]() ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Taatad... me
![]() Wecums - njuf peec dazhaam dienaam ir 14 ![]() Darbs - protams, ka naw... bet dazhreiz wasara piestraadaaju draugu weikalaa (njuf alga par to arii ir) Izgliitiiba - pagaidām tikai pamatskola ![]() Religjija - labaak saakshu no pasha saakuma... taatad.. pashaa saakumaa kaa jaw mazam beernam no ticiibas ne chiku ne grabu, jo beerns tic tikai tam, ko redz un weel arii senchu waardiem (maneejie iipashi ticiigi nawa)... tad uzmetaas posms pirms trim gadiem, kad sakaraa ar kaadu ljoti nelaimiigu notikumu me kljuwa par pilntiesiigu saatanisti (nju kaa mani pat nosauca kaads - saatana meita) , laigan senchi ne chiku ne grabu par to nezinaaja... tad pagaashaa gada oktobrii notika weelwiens paweersiens - mani pieweersa ticiibai... esmu kristiita luteraane, tachu pati ticu tam, ka pasaulee pastaaw kaads augstaaks speeks, kuru paraduma peec saucu par Diewu (lai arii wareetu saukt, kaadaa no citaas religjijaas izmantotajiem apziimeejumiem)... (njuf ir man pieraadiijies, ka kkas augstaaks par mani pastaaw - to gan kaads wareetu nodieweet par ticiibas speeku, bet nu... ![]() Otakisms - nu teiksim 4, lai arii njemu pretii wisu ko dod un prasu weel - esmu redzeejusi sasodiiti maz animes... lasiijusi weel mazaak mangas.. (utt utjp) tachu esmu no sirds paarliecinaata, ka shitas skaitlis mainiisies uz labo pusi un aatri ![]() ja nu tomeer izlasiijaat - paldies ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:44 |