![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
es protams apzinos.. ka daudzi draganbolus liek pie pokemoniem, garuma zinjaa tas apliek hamaleonus... bet nevar noliegt ka vinji tomeer ir klasiska veertiiba
![]() es gan visu seriaalu redzeejusi neesmu un man arii nesanaaks. bet movies arii ir tiiri taa neko ![]() kvalitaate vareeja buut labaaka ![]() un filminju ir daudz ![]() paareejie driikst pabraukt augumaa par teemu skataamies dragonball-z ![]() jaa un dziesminja arii ir uff... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Em, šajā forumā ir daudz Kasparu, jeb tu anti esi mana darba kolēģe?
Kas attiecas uz DBZ, tad nu jā viens no maniem mīļākajiem Anime, es esmu redzējis visas sērijas. Starp citu es ar nepacietību gaidu jauno moviku "Bio Brolly" -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:30 |