![]() |
![]() |
veejsh |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 31-May 05 From: LV, Rīga, mana mīļā istabiņa ar skatu uz putekļaino ielu un zilajām debesīm ![]() |
es no šitā topic veidošanas neko daudz nesaprotu... ja kaut kas ir pavisam nesakarīgi, nesatraucieties =))) (
![]() ![]() ![]() šitais un nākamie 4 zīmējumi ir diezgan paveci (gads un vairāk) ![]() ![]() ![]() ![]() nākamie divi zīmēti skatoties uz bilzjukiem priekšā. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tad nu- ņemiet par labu! un gaidu kritiku... ![]() |
![]() ![]() |
veejsh |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 31-May 05 From: LV, Rīga, mana mīļā istabiņa ar skatu uz putekļaino ielu un zilajām debesīm ![]() |
Paldies!
![]() es te tagad cenšos atkost sistēmu, citādi neko īsti nevaru izdarīt... piem. kā uztaisīt bildes normālā izmērā? |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(veejsh @ Jul 2 2005, 09:00) Paldies! ![]() es te tagad cenšos atkost sistēmu, citādi neko īsti nevaru izdarīt... piem. kā uztaisīt bildes normālā izmērā? kad tu uplodo bildes, ta tur ir 2 lodziņi kur tu vari uzrakstīt izmēru. Vari ierakstīt tikai vienā lodziņā izmēru (height vai width), un otru vinsh proporcionāli pats uzliks. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:08 |