![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nesen iegādājos mobilo... Neko daudz par to nezinu...
![]() Vai kāds zina, vai var dabūt priekš mobilā telefona melodijas no J-pop vai anime openingiem un endingiem? A to Eiropā nekā interesanta nav... |
![]() ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Man ir loti daudz Initial D melodiju... Visas no inerneta saitiem dabūju, jo negribas pirkt kabeli...
![]() Ko tik es neatdotu par telefonu ar mūzikas rakstītāju... ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Rudoru-san @ Jul 2 2005, 23:46) Man ir loti daudz Initial D melodiju... Visas no inerneta saitiem dabūju, jo negribas pirkt kabeli... ![]() Ko tik es neatdotu par telefonu ar mūzikas rakstītāju... ![]() Initial D tachu smagi ieruleee 8)) bet ja nopietni, kaads tev mobis, varbuut var datu kabeli nokaada aiznjemties. Iistrniibaa tas, opar Initial D ierulleeshanu arii ir nopietni domaats. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:50 |