![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Vai kads vel skatas vecos labos Dragon balls Z
Isteniba baigi labie ,tadas cinas domaju ka nekur vairs nav dadu saktu, nemot vera animes vecumu. ![]() |
![]() ![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Kur DBZ tur es klaat
![]() Kursh te teica, ka Dragon Ball ir beernishkiigs - tur rokas rauj nost un ir labaakie kautini kaadus anime jebkad ir piedziivojis ... . Tagad veel katru dienu iechekoju, jap. valodaa un cut seerijas HQ kvalitaatee, psc pareizi, amerikaani jau to visu pasaakumu padara par bruunu suudu. ![]() Ja kaadu interesee - http://tracker.majin2007.com:6969/announce |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
DB gārā sāga vai jau kā citi saka bernišķīgā sāga ir gaumes lieta daudziem viņa nepatīk, bet ir arī tādi kā es, kam DB, DBZ un DBGT ir viena ļoti aizraujoša anime uz nenoteiktu laiku.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:53 |