![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() Nju cerams Jurcix man paliidzees iedodot kaadu disku, kuru vareeshu noluureet uz divxa dvdeshkas ko speciaali taadeelj nopirku ehh buutu zinaajis ka buus taa buutu diskus no home panjeemis. Secinaajums viens otaku bez animes nevar iztureet rodas dazhaadi moraali psihiski trauceejumi ![]() Iisteniibaa es laikam galvu esmu saulee paarkarseejis ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
mdaaa es jus tauta nesaprotu man anime ir loti svariga, bet es ari neaizmirstu visu parejo... es nesezu anime saitos cauram dienam un pat sheit iegriezos nevienmer... bet man patik anime un skatos ne visu kas ir zimets anime stila, bet tikai to kas man iepatikas.... es saprotu ka anime ir manas dzives sastavdala... bet ta man ir tikai 2 vai pat 3 vieta....
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:27 |