![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() Nju cerams Jurcix man paliidzees iedodot kaadu disku, kuru vareeshu noluureet uz divxa dvdeshkas ko speciaali taadeelj nopirku ehh buutu zinaajis ka buus taa buutu diskus no home panjeemis. Secinaajums viens otaku bez animes nevar iztureet rodas dazhaadi moraali psihiski trauceejumi ![]() Iisteniibaa es laikam galvu esmu saulee paarkarseejis ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
QUOTE(Ichno-sama @ Jun 20 2005, 18:25) Tu vinkaarshi nezinaaji kaa ir labaak, jo pirms atklaaji ka anime ir tavaa dveeselee ierakstiita, tu par anime veel neko nezinaaji... Shitais arii mans gadiijums... -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Ichno-sama @ Jun 20 2005, 18:25) o_o! Kā vispār cilvēki tur var stundām ilgi tupēt... Pazītstu daaaaudzus, kas tur sēž stundām - pirms skolas, skolā, starp skolu un mājām vēl ieskrien kautkādā bibliotēkā draugos pasēdēt, tad mājās arī... (kas zina, varbūt pa miegam arī sērfo) @_@; Varbūt tas nav nekas daudz atšķirīgāks no anime lūrēšanas vairāku stundu garumā, bet jebkurā animē ta vismaz ir vairāk action nekā, "ĒE! ES ATRADU TO DŽEKU KO ES PAGAIŠGAD UZ IELAS REDZĒJU!" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:26 |