![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Man taa shkjiet ka ir peedeejais laiks sarunaat vienu kaartiigu strelku kuraa buutu jaabuut teju vai visiem pusliidz aktiivajiem otakieshiem un kaartiigi apspriest anime projektu!
![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ir vieta, un tā vieta šim pasākumam ir kā radīta, un es domāju tie cilvēki kas vel pagaišvasar to plānoja citu vietu nemaz negrib, vai tā nav.
Tātad cilvēki, tā kā es braucu prom nākamnedēļ, un brīvais laiks līdz augusta vidum man nebūs, tad man ir piedāvājums veidot strelku šo ceturtdien. teiksim pulkstens 18:00, pēc darba dienas beigām,pie kongresu nama strūklakām mēs varētu satikties. Es atstiepšu svenāriju, īsumā apspriedīsim kas un kā. Viens brīdinājums tautai Tā nav parastā strelka-patusēšana, šorei savācās cilvēki kas nopietni grib kautko darīt, epametīs to pusvārdā un netraucēs citus, pretējā gadījumā, par mana laika veltu tērēšanu dabūs garu lekciju krievu folklorā -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Proti ka var... laikam!!!
neviens nevienu nedzis prom...... ![]() QUOTE(Yume @ Jun 29 2005, 18:26) Viens brīdinājums tautai Tā nav parastā strelka-patusēšana, šorei savācās cilvēki kas nopietni grib kautko darīt, epametīs to pusvārdā un netraucēs citus, pretējā gadījumā, par mana laika veltu tērēšanu dabūs garu lekciju krievu folklorā -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:30 |