![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Kapeec nav shaada topica? ir tachu tik daudz gotisku anime ziimeejumu... vinji ir tik lajuni un nesaprasti ka metas zosene...
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
veejsh |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 31-May 05 From: LV, Rīga, mana mīļā istabiņa ar skatu uz putekļaino ielu un zilajām debesīm ![]() |
šito sapratu, nebij nemaz tik traki sarežģīti
![]() ![]() ![]() ![]() ...un šitā man pašai ļoti patīk: ![]() ![]() aa, un kā var uztaisīt gatavu to, ka komentējot ziņu parāda manā postā arī to ziņu, ko es komentēju? |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(veejsh @ Jul 2 2005, 15:49) aa, un kā var uztaisīt gatavu to, ka komentējot ziņu parāda manā postā arī to ziņu, ko es komentēju? pie wajadziigaa posta malinjaa ir rakstiits Reply - spied to un raksti sawu commentu ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
veejsh |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 31-May 05 From: LV, Rīga, mana mīļā istabiņa ar skatu uz putekļaino ielu un zilajām debesīm ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:23 |