![]() |
![]() |
veejsh |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 31-May 05 From: LV, Rīga, mana mīļā istabiņa ar skatu uz putekļaino ielu un zilajām debesīm ![]() |
es no šitā topic veidošanas neko daudz nesaprotu... ja kaut kas ir pavisam nesakarīgi, nesatraucieties =))) (
![]() ![]() ![]() šitais un nākamie 4 zīmējumi ir diezgan paveci (gads un vairāk) ![]() ![]() ![]() ![]() nākamie divi zīmēti skatoties uz bilzjukiem priekšā. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tad nu- ņemiet par labu! un gaidu kritiku... ![]() |
![]() ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Kopumā jau smuki. Labi sanāk ar krāsām zīmēt, bet tā vien liekas ka skūpsta ainā tai meitanei kautkas nav kārtībā ar rokām. Liekas par īsu esam.......
-------------------- |
veejsh |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 31-May 05 From: LV, Rīga, mana mīļā istabiņa ar skatu uz putekļaino ielu un zilajām debesīm ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 2 2005, 22:55) Kopumā jau smuki. Labi sanāk ar krāsām zīmēt, bet tā vien liekas ka skūpsta ainā tai meitanei kautkas nav kārtībā ar rokām. Liekas par īsu esam....... tagad darbojos tikai ar krāsām, bet tie gan ir pavisam cita stila darbi... un par rokām runājot, man pašai nepatīk puiša pirksti ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:08 |