![]() |
![]() |
veejsh |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 31-May 05 From: LV, Rīga, mana mīļā istabiņa ar skatu uz putekļaino ielu un zilajām debesīm ![]() |
es no šitā topic veidošanas neko daudz nesaprotu... ja kaut kas ir pavisam nesakarīgi, nesatraucieties =))) (
![]() ![]() ![]() šitais un nākamie 4 zīmējumi ir diezgan paveci (gads un vairāk) ![]() ![]() ![]() ![]() nākamie divi zīmēti skatoties uz bilzjukiem priekšā. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tad nu- ņemiet par labu! un gaidu kritiku... ![]() |
![]() ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
QUOTE(veejsh @ Jul 2 2005, 08:00) Paldies! ![]() es te tagad cenšos atkost sistēmu, citādi neko īsti nevaru izdarīt... piem. kā uztaisīt bildes normālā izmērā? tu vari no download.times.lv novilkt vienu progu, tur var arī mainīt krāsu gammu,taisīt melnbaltas,pludināt utt.. proga saucās IrfanView ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:48 |