![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Dikti interesanti. Iekš ./ izlasīju, ka pa Cartoon Network translēs Neon Genesis Evangelion. Zinot kādai auditorijai paredzēts tas kanāls likās dīvaini, ka kautkas tāds izvēlēts. Tur tak būs pamatīga cenzūra virsū un no oriģinālā. Lai nu kā, tādu nosaukumu maz biju iedomājies redzēt rādam CN. Dikti dīvaini kā tā vadība tur domā..
Turpat arī jauks komentārs: QUOTE OH, NO. God help us. |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Kuram vairākumam? Tam kuram promiles asinīs traucē dzirdēt?
![]() Noliegt dubus pieder pie "īstu" otaku būšanas, un tāpēc tas ir kruta. End of story -------------------- Press any key to continue
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Taka @ Jul 5 2005, 22:58) Kuram vairākumam? Tam kuram promiles asinīs traucē dzirdēt? ![]() Noliegt dubus pieder pie "īstu" otaku būšanas, un tāpēc tas ir kruta. End of story man taa vien izskataas, ka tu nesaproti, kapeec cilveekiem nepatiik dubi. Lai gan, man jaapiekriit, ka tik tieshaam, taa jau kljuvusi par modes lietu. CIlveeki, kuri ne reizi nav skatiijushies anime ar dubiem saka, ka dubi piu, jo taa saka tas lielasi anime gruru blakus dziivoklii- pokemonu iipashiiba. Liidziigs efekts kaa ar filmaam. Uzreiz kaa paraadijaas LoTR uz lielaa ekraana un saakaa 'LoTR, tas ir kuul' bums, visi uzreiz bija izlasijushi graamatu un saka, ka Tolkiins ir mastjers, bez nekaadiem argumentiem, jo taa tachu saka lielie kino miilji no movies.com jee! pokemonismam- fui. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jul 6 2005, 00:19) man taa vien izskataas, ka tu nesaproti, kapeec cilveekiem nepatiik dubi. Lai gan, man jaapiekriit, ka tik tieshaam, taa jau kljuvusi par modes lietu. CIlveeki, kuri ne reizi nav skatiijushies anime ar dubiem saka, ka dubi piu, jo taa saka tas lielasi anime gruru blakus dziivoklii- pokemonu iipashiiba. Liidziigs efekts kaa ar filmaam. Uzreiz kaa paraadijaas LoTR uz lielaa ekraana un saakaa 'LoTR, tas ir kuul' bums, visi uzreiz bija izlasijushi graamatu un saka, ka Tolkiins ir mastjers, bez nekaadiem argumentiem, jo taa tachu saka lielie kino miilji no movies.com jee! pokemonismam- fui. erm. aiziet drausmiigais offtopiks, lielaa meeraa arii manas vainas peec ;> P.S. Tolkiena LoTR darbi IIRC bija vieni no pirmajiem klasiskajaa fantasy zhanraa, bet diezgan taalu no 'meistariigiem' / 'labaakajiem'. pretty average, es teiktu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:34 |