![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Man taa shkjiet ka ir peedeejais laiks sarunaat vienu kaartiigu strelku kuraa buutu jaabuut teju vai visiem pusliidz aktiivajiem otakieshiem un kaartiigi apspriest anime projektu!
![]() |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
HAHA! visi shie runaasim-tikai-par-projektu pasaakumi izveertushies vnk paseedeeshanaa kjiinieshu naminjaa kronvalda parkaa
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jul 5 2005, 15:43) HAHA! visi shie runaasim-tikai-par-projektu pasaakumi izveertushies vnk paseedeeshanaa kjiinieshu naminjaa kronvalda parkaa ![]() Es ljoti ceru ka tew naw taisniiba...shoreiz.(interesanti, dotajaa mirklii ir weel izmisushaax cilweex?) es paaraak ilgi mociijos un mociiju paareejos, ja shoreiz buus prasta pasedeeshana beztolkaa (man naw nekaadu pretenziiju pret to, bet ne shoreiz, esmu ieintrereseeta shaa projekta wirziishanaas uz priekshu)es laikam nojuugshos....juusu deelj es kaveeshu treninju un piekaasiishu maasu....goda vaards, ja taa buus bezjeedziiga seedeeshana, taadaa gadiijumaa peec klausiities kaa mani noliek buus diwtik gruuti..... Buutiibaa saaku domaat ka es nokaweeshu... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 10:38 |