![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Dikti interesanti. Iekš ./ izlasīju, ka pa Cartoon Network translēs Neon Genesis Evangelion. Zinot kādai auditorijai paredzēts tas kanāls likās dīvaini, ka kautkas tāds izvēlēts. Tur tak būs pamatīga cenzūra virsū un no oriģinālā. Lai nu kā, tādu nosaukumu maz biju iedomājies redzēt rādam CN. Dikti dīvaini kā tā vadība tur domā..
Turpat arī jauks komentārs: QUOTE OH, NO. God help us. |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Ctrl+C, Ctrl+V
QUOTE Negribētu aizsākt kārtējo diskusiju a la "dubs VS subs". Minējumus par mentālu nestabilitāti varu izteikt tiem, kuri gūst baigo baudu, skatoties animē-orģināl valodā, kurā nefiga, atskaitot arigato, nesaprot. Tas man atgādina klausīšanos nospīlēta lineāla trinšķināšanas skaņās: jong, wong, whang, wosh. Pie tam, lasot subus, es būtībā zaudēju daļu vizuālās informācijas, fokusējot savu skatienu uz subiem. Un... piemēram, Wonderful Days orģināl valodas skanējums man izraisīja riebumu. Korejiešu valoda, ja nemaldos. No offence, sūdīgi dubi eksistē, vairumā gan tie ir rus dubi, kuri tiek ignorēti (ir dzirdēti rus dubi openingiem Nē, paldies, labāk es skatos eng DUB + SUB, visu saprotu, ja nesaprotu izrunu -> subi, ja nezinu vārdu -> vārdnīca. Perfekta kombinācija, nejūtos zaudējis ierunātās emocijas, jo anyway tās paustas nesaprotamā valodā. ![]() QUOTE Bet japaanaa anime ieskanjoshana ir vesela industrija Pats jokainākais ir tas, lai arī cik liela tur tā ieskaņošanas industrija nebūtu, es no tā ni-fi-ga nesaprotu. Kamdēļ tik liels haips par kaut ko nesaprotamu? Otaku etiķete?Tas man atgādina to spāņu narutardu, kas "ļoti emocionāli" dziedāja, bet nesaprata ko dzied. Disgusting. |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
QUOTE(bypass @ Jul 6 2005, 10:46) Pats jokainākais ir tas, lai arī cik liela tur tā ieskaņošanas industrija nebūtu, es no tā ni-fi-ga nesaprotu. Kamdēļ tik liels haips par kaut ko nesaprotamu? Otaku etiķete? Tu nesaproti ko saka, bet saproti kaa saka, un reizeem tas ir pat svariigaak. Sho jautaajumu var apskatiit no citas puses - Anime personaazhu lielaa meeraa veido taa balss. Sekojushi pat labi paarskanjots personaazhs var buutiski atshkirties no originaala. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:35 |