![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Dikti interesanti. Iekš ./ izlasīju, ka pa Cartoon Network translēs Neon Genesis Evangelion. Zinot kādai auditorijai paredzēts tas kanāls likās dīvaini, ka kautkas tāds izvēlēts. Tur tak būs pamatīga cenzūra virsū un no oriģinālā. Lai nu kā, tādu nosaukumu maz biju iedomājies redzēt rādam CN. Dikti dīvaini kā tā vadība tur domā..
Turpat arī jauks komentārs: QUOTE OH, NO. God help us. |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Un es jau domaaju, vai tad shoreiz iztiksim bez pretruniigiem strīdiem par NGE psih. filos. un citiem satvariem, kā arī vidējo skatītāju, kas šovu skatās un cik daudz no tā saprot. Bet redz, ka nekā.
Saistībā ar fanservisu. Taka, tik pat labi var teikt, ka Gundamus i tamu padobnoje, galvenokārt skatās sīkači, kam ir "stindzis" uz mechiem un lielām mehāniskām šaujošām un skaļi skanošām cilvēku vadāmām un pēc cilvēku līdzības veidotām uzpariktēm vispār. Ej un iesvaidi viņus ar saviem tekstiem, ka "mechas patiesībā ir tikai savdabīgs sci-fi žanram piederīgs izteiksmes veids, tas ir tas pats, kas, piemēram MIG'i kādā pilotu iznīcinātāju dzīvei veltītā šovā. Jēga un būtība taču ir tikai cilvēkiem un to attiecībām, nevis viņu vadītajām ierīcēm." Atļāvos brīvā tekstā atsauktie uz taviem agrākajiem izteikumiem. Diez vai viņus īpaši spēs kustināt tavi izteikumi, jo viņiem galvenais būs action, ej un pierādi pretējo. Tik pat patiess apgalvojums, kā tas, ka NGE publika centrējas uz Misato (reizēm arī Asukas un Rei) trūcīgo apģērbu un maucīgo uzvedību. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:38 |