![]() |
![]() |
Nuin |
![]() ![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
06.08.2005 iespējams, ka notiks Anime nakts 2 tajā pašā Noass.
Programma. Black magic M66 Comedy On Your Mark Dead Leaves TRAVA: The First Planet City Hunter Rumic Theater (1 vai 2 sērijas) Iespējams: Elf Princess Rane Slayers (Kāsa filma vai OVA) Izmaiņas no pagājušās ''nakts'': -Būs mazāk vietu; -Visas vietas būs numurētas; -Ekrāns būs novietots augstāk; -Pārtraukums būs vairāk kā 30 min; -Pasākums turpināsies ilgāku laiku; -Biļetes cena (vairāk kā 5Ls); -Bārā būs normāls alus. Lūdzu savus komentārus. -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mana ticība tam, ka uz tā peldošā nama var noorganizēt sakarīgu anime skatīšanos kopš pag. sestdienas ir smagi iedragāta. PAt nezinu, kas spētu atjaunot manu ticību (alus kvalitātes uzlabošana šoreiz kā nopietns arguments nedarbojas, jo ne jau alu tempt esmu nācis, to es darīšu šīs nedēļas nogalē).
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
hei hei visiem Labu Dienu es veeleejos uzzinaat kur iisti ir Noasss??? =?
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:07 |