![]() |
![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Mekleeju kaadu kam ir shis DVD no MC Entertainment [lapas lejasdaljaa]
Praktiski tiko iegaadaajos shii DVD variantu kas pardodas rimi [kaut kaadas igaunju kompaanijas] un tas ir zem jebkaadas kritikas ![]() ![]() ![]() ![]() Buutu ljoti pateiciigs ja kaads vareetu vai nu noshaareet kaut kaadi 1:1 dvd image, vai ierakstiit dvd un tad kautkaa samainiities. -------------------- |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Japānā viņš uz DVD nav iznācis, tātad normāla DVD māstera nav.
Iespējams, ka Krievijā remāsterējuši, bet tikpat labi tā var arī būt "pīle". Pie mums diemžēl uz DVD vāciņiem raksta visu, kas ienāk prātā. Filma, kas filmēta 2.35:1 patiešām var būt anamorphic. Es varētu ievērtēt to disku, jo mana aparatūra uzreiz pateiks - ir tur 16:9 wide vai nav. -------------------- Press any key to continue
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Jul 6 2005, 14:37) Japānā viņš uz DVD nav iznācis, tātad normāla DVD māstera nav. Iespējams, ka Krievijā remāsterējuši, bet tikpat labi tā var arī būt "pīle". Pie mums diemžēl uz DVD vāciņiem raksta visu, kas ienāk prātā. Filma, kas filmēta 2.35:1 patiešām var būt anamorphic. Es varētu ievērtēt to disku, jo mana aparatūra uzreiz pateiks - ir tur 16:9 wide vai nav. Japaanaa vinjs ir uz DVD iznaacis - 空飛ぶ幽霊船 ![]() Un ja es tiktu pie krievu dvd es arii bez probleemaam pateiktu vai vinjsh ir anamorphic wide vai nee ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:16 |