![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Dikti interesanti. Iekš ./ izlasīju, ka pa Cartoon Network translēs Neon Genesis Evangelion. Zinot kādai auditorijai paredzēts tas kanāls likās dīvaini, ka kautkas tāds izvēlēts. Tur tak būs pamatīga cenzūra virsū un no oriģinālā. Lai nu kā, tādu nosaukumu maz biju iedomājies redzēt rādam CN. Dikti dīvaini kā tā vadība tur domā..
Turpat arī jauks komentārs: QUOTE OH, NO. God help us. |
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
exactly. man uzreiz naak praataa Naruto, kaa arii amerikaanju dubaa Ash balss. tie ir kuri es noteikti zinu un atceros, bet paarsvaraa I dont care vai ierunaa sieviete, viirietis vai beerns, lai tik skaneetu taa kaa vajag.
es esmu subu skatiitaajs. dubus neskatos, bet aktiivs kritikjis arii neesmu, jo kaa tad var kritizeet to ko nezini. tomeer pieturos pie uzskata ka japaanjiem vareetu buut labaak ierrunaatas emocijas. Un veel man vienmeer smiekli naak kad dzirdu kaa amerikaanji izrunaa japaanju vaardus (visi patskanji izrunaati, amerikaanju "r", un forsh "ou")... nesen dzirdeeju "Naru'tou" (apostrofs ir uzsvars uz zilbi pirms taa)... shedevrs... hmm... bet kur tad palika muusu diskusija par NGE... varbuut beidzam sho offtopic? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:27 |