![]() |
![]() |
iris |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 7-July 05 From: Jelgava ![]() |
Protams,kā liels Hardcore cienītājs,teiktu,ka tieši tā būtu vislabākā skaņu celiņam,nu gluži kā Fairy jūsu traukiem !
Noskatoties anime(cik nu nācies pie Shewr redzēt),nospriedu,ka viss piemērotākais būtu kaut kas ātrs,nedaudz mežonīgs,ar daudz kulminācijām ! Vai tas neizklausās pēc Ska ?! Riebjās emoticon ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Es nesaprotu cilvēkus, kuri klausās smagu mūziku un tad cenšās visur viņu iegrūst.
Ir jāklausās daudz vairāk nekā tikai 1 mūzikas stils. Well, ir jānovērtē tā muzika, kas jau ir iekš anime. Un tagad nepadomājiet, ka es te kaut kāds popsers esmu, man labāk patīk, teiksim, dramatiskās cīņās, kad bez maz vai simfonijas izskan, vai kaut kas džezīgs es domāju, ka tas ir daudz labāk nekā klausīties kaut kādu amatieri ģitāristu, kurš 3 rifus spēlē. Neliels edits. Loģiski, kad es gribētu dzirdēt piemēram Dimmu Borgir - Bloodhunger Doctrine iekš Elfen Lied. Dziesmas vārdi un radītā nomācošā atmosfēra izcili sakrīt ar animes darbību, bet nafig man, es labāk izbaudu to, kas jau ir. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 17:15 |