![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Vis kaitinošākie ir tie, kas visu laiku runā tikai labu, visus aizstāv un ar savām kaitinošajām runām vienmēr uzvar.
Nr.1 Ash Katchum (pokemonu pavēlnieks)izdzirdot šo vārdu uzreiz dumas, un gribas nogalināt viņu. Nr.2 Yugioh tas mazais sātanists mani jau sen ir nokaitinājis un viņš tiktu spīdziāts ļoti nežēlīgi. |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nemaz jau tik briesmīgi pārspīlēts un uzspēlēts Shinji tēls nebija. Protams, ka skatītājam sevi vieglāk būtu asociēt ar bezproblēmu vingruma centra iemiesojumu, kam sadzīvē viss ir kārtībā pakaļ skraida trīs nogribējušās vecenes un vienīgais ko viņam atliktu darīt ir kvantitatīvi Stallones/Melnnēģera filmu labākajās tradīcijās, vai kvalitatīvi Dž. Bonda stilā mušīt nost cilvēces ienaidniekus. Taču Shinji tēlā visas psiholoģiskās problēmas bija reālas nevis no pirksta izzīstas. Vēlme izprast tēvu un iekarot viņa mīlestību (klasiskās tēva dēla attiecības ar to, kurš kuram ko mēģina pierādīt, un kurš kuram nespēj pateikt nevienu atzinīgu vārdu), savas seksualitātes apzināšanās un centieni izprast pretējo/savu dzimumu, tikšana vai netikšana galā ar lielo atbbildības nastu, depresija, neizlēmība kritiskās situācijās (protams, mums, kas ir radināti pie Holivudas versijām, kurās pareizie vadiņi tiek pārgriezti pēdējās sekundēs, izpletnis atverās pēdējā brīdī, mašīna nobremzē centimetru no tevis utt. ir grūti apjēgt, ko viņš tur ņemās un mocās skaļi ķērkdams, jo viss taču tā pat būs labi). Un tās pašrefleksijas, kurām centrālais varonis nododas viscaur seriālam ir pat ļoti reālas un nebūt nav attiecināms uz pataloģiskiem gadījumiem iz psihiatrijas prakses. Vienkārši NGE ir daudzslāņaina anime un tādi ir arī tās varoņi, mēģīnājumi viņus pielāgot un ielikt standarta cilvēka rāmjos ir lemti neveiksmei, jo neba tam tie ir radīti.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:06 |