![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Vis kaitinošākie ir tie, kas visu laiku runā tikai labu, visus aizstāv un ar savām kaitinošajām runām vienmēr uzvar.
Nr.1 Ash Katchum (pokemonu pavēlnieks)izdzirdot šo vārdu uzreiz dumas, un gribas nogalināt viņu. Nr.2 Yugioh tas mazais sātanists mani jau sen ir nokaitinājis un viņš tiktu spīdziāts ļoti nežēlīgi. |
![]() ![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
![]() P.S.Es gribēju ar šito pateikt to kašim topikam nav jēgas!Bet tikai (pasvītroto u.c.)''pārgudro'' vārdu bārstīšana. Ehhh...ja es te esu sarakstījis kārtējās b-boy muļķības pasakiet man lai es pa naktīm un vakariem nesēžu forumā! -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:06 |