![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Ir tāda filma septiņi samuraji es vismaz viņu redzēju ar subtitriem angļu valodā...nu tā filma patiesībā veca kādi 1945.-1957.gadi nu melnbalta filma man patika tur viens bēdīgais ciuveeks
![]() Story. Maz ciemats kuru nepārtraukti aplaupa laupītāji nolemj tam pielikt punktu.Viņi mēģina atrasts 7 samurajus lai vienreiz pa visām reizēm tiktu no laupītājiem vaļā.Bet tas nav viegli.Ciemats ir mazs nabadzīgs kuru aplaupa laupītāji un viņiem nau ar ko samurajiem samaksāt...Ciema vacākais nolemjiet uz pilsētu un sameklēt 7 izsalkušus samurajus jo vienīgais ar ko ciema iedzīvotāji varēja samaksāt tas bija 3 maltītes dienā. ... Nu es visu neredzēju jo filma bija uz 2 cd un nesanāca laika(ak es nabaga aizņemtais cilvēks) bet tomēr vņa tāda komiska priekš mūsdienām! ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
SEVEN SAMURAI ROCK!!!
![]() Joks, protams. Pilnīgi piekrītu ShinChan, lai gan pašam vēl stāv plauktiņā un neesmu paspējis noskatīties. Viennozīmīgi klasika. |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
QUOTE(PHz @ Jul 9 2005, 11:05) Gjeniaali, vienkaarshi gjeniaali. -------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 11:16 |