![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() Nju cerams Jurcix man paliidzees iedodot kaadu disku, kuru vareeshu noluureet uz divxa dvdeshkas ko speciaali taadeelj nopirku ehh buutu zinaajis ka buus taa buutu diskus no home panjeemis. Secinaajums viens otaku bez animes nevar iztureet rodas dazhaadi moraali psihiski trauceejumi ![]() Iisteniibaa es laikam galvu esmu saulee paarkarseejis ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Waah, saprotu... Es nedēļu slimnīcā sēdēju, piezīmēju pilnu blociņu ar Anime... Un lasīju Japāņu autora grāmatu "Cloud of Sparrows"... Neko citu arī nedarīju, tā grāmata tā iedvesmoja, ka četras dienas no vietas samurajus zīmēju! Un pa vidam arī kaut ko citu, gadījumā ja apnika... Tā jau ir, kad atrod kādu sev tīkamu Anime, liekas, ka šitā ir tikai priekš tevis zīmēta... Un tad pat pa naktīm jāskatās...
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:39 |