![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu shito reiz paspeeleeju vienaa aarzemju forumaa un bija diezgan jautri. Noteikumi ir pavisam vienkaarshi - katrs daliibnieks turpina staastu ar tikai 3 vaardiem. Ne mazaak, ne vairaak. Naakamo postu ar 3 vaardiem driikst likt tikai peec 2 citiem 3vaardu postiem... Visi un, bet, jo utt. protams arii skaitaas kaa 1 vaards
Nu, rekur iesaakshu: Reiz senos laikos -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Perovskita tipa kristāliem tika konstatēta zināma proporcionalitāte starp vidējo kvadrātisko nobīžu anomālajām izmaiņām un statiskajām jonu nobīdēm segnetofāzē. Pastāv iespēja rentgendifraktometriski noteikt režģa mīkstās modas svārstību vidējās kvadratiskās nobīdes segnetoelektriskās fāzu pārejas apgabalā.
"Paldies Kira, vari apsēsties. Lūk, studenti, kas notiek, ja jūs pārmācaties. Sākat muldēt visādas muļķības, no kurām pat es neko nesaprotu!" teica pasniedzejs. "Sensei! Bet mums, koordinātoriem, to mācīja pamatskolā, kad es dzīvoju kopā ar vecākiem!!" pateica Kira. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Perovskita tipa kristāliem tika konstatēta zināma proporcionalitāte starp vidējo kvadrātisko nobīžu anomālajām izmaiņām un statiskajām jonu nobīdēm segnetofāzē. Pastāv iespēja rentgendifraktometriski noteikt režģa mīkstās modas svārstību vidējās kvadratiskās nobīdes segnetoelektriskās fāzu pārejas apgabalā.
"Paldies Kira, vari apsēsties. Lūk, studenti, kas notiek, ja jūs pārmācaties. Sākat muldēt visādas muļķības, no kurām pat es neko nesaprotu!" teica pasniedzejs "Sensei! Bet mums, koordinātoriem, to mācīja pamatskolā, kad es dzīvoju kopā ar vecākiem!!" pateica Kira. "Labaak apseedies Kira kameer neesi izpelniijies veel vienu divnieku... Nelaimiigais zubris..." nobubinaaja pasniedzeejs un zhurnaalaa pretii Kiras vaardam ielika treknu 2. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:09 |