![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Man taa shkjiet ka ir peedeejais laiks sarunaat vienu kaartiigu strelku kuraa buutu jaabuut teju vai visiem pusliidz aktiivajiem otakieshiem un kaartiigi apspriest anime projektu!
![]() |
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
BAH!! Es te lasu, skatos un izrādās tā būs manga.
Crap, un es jau sacerējos spēlēt maigas, plūstošas melodijas, *nopūta* labi, lai jums veicas. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Jul 12 2005, 23:38) BAH!! Es te lasu, skatos un izrādās tā būs manga. Crap, un es jau sacerējos spēlēt maigas, plūstošas melodijas, *nopūta* labi, lai jums veicas. To tu vari fonā zīmētājiem uzspēlēt, iedvesmai. Man peronīgi nebūtu nekas pretī. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:32 |