![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
es jau par animi.. lai gan japaaniski ieskanjot nevareesim, var arii angliski - gan jau kaut kas sanaaks...
bet ir tik daudz iespeeju animee izveersties - muuzika, balsis, gaismu speeles... bet nu, balsojiet. |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nu tas tik bij gruuts jautaajums.. Lai gan mana dzilaakaa veelme buutu radiit anime, laikam tomeer buutu jaasaak ar mangu, lai arii kaur kas jeedziigs iznaak.
Nu protams, ka anime taisot jaaziimee DAUDZ.. looti daudz, bet gandariijums par paveikto tomeer to atsver ![]() Hmm.. Taa jau nebuut nebij tas manis pasha labaakaa animaacija shnii sakaraa, bet nu labi.. lai jau.. ![]() ![]() Shumins, (vai arii jel kaads cits, kursh grib kaut ko dariit lietas labaa, bet juut, ka ziimeeshanas skills ir bishku par zemu) neveelies pamekleet kaadi softi ir izmantojami anime veidoshanai? Es domaaju, tieshi ar kaadiem jau kaut kas uzskataams buutu uztaisiits. PAgaidaam es turos pie Toon Boom Studio, bet man kaut kaa saak tracinaat taas progas mazfunkcionalitaate.. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 00:56 |