![]() |
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Vai ir kāda anime ar bēdīgām beigām? Nu mazākais - lai vismaz galvenais varonis nomirtu.. Var arī ko traģiskāku. A savādāk visas kuras skatos beigas ir vai nu vienkārši happy endings, vai visi mirušie/pazudušie maģiskā veidā atdzīvojas/atrodas.. Tā nav interesanti.
Moš kāds zin? |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Voices of a distant star. Taa gan ir vienepizodes anime, bet vismaz kaut kas.
Kaut kaa nevar atcereeties iipashi nevienu izcili beediigu. Tsukihime nav diez ko laimiigas beigas. Video Girl AI peedeejaas 20 sekundes var nogriezt vai arii izteeloties, kas notiek taalaak, un tad arii nav iipashi laimiiga. Man liekas, ka Higan arii nebija laimes pilna... Kaads cits lai turpina! Man ljoti patiik beediigas beigas, bet esmu redzeejis paaraak maz taadas. Jaa, luudzu, kaads nosauciet anime taadas zinaamas, kuraam beediigas beigas! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:39 |