![]() |
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Vai ir kāda anime ar bēdīgām beigām? Nu mazākais - lai vismaz galvenais varonis nomirtu.. Var arī ko traģiskāku. A savādāk visas kuras skatos beigas ir vai nu vienkārši happy endings, vai visi mirušie/pazudušie maģiskā veidā atdzīvojas/atrodas.. Tā nav interesanti.
Moš kāds zin? |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jul 14 2005, 23:17) Man patiik taadas beigas kaa Saikano...man taas ir labaas beigas, tieshaa noziimee beigas ![]() P.S. ja kaads zin analogu ar `Labaam beigaam` toch ieposto, un veel labaak ja Anime > 2000... nevis 1492. gada, kurus skatiijaas Kolumbs pirms atklaaja ameriku...Vai arii mozus skjirstaa liekaa laika nosishanai ![]() Don't you ever dare to disrespect old school anime. ![]() Bez tam tas, ka Kolumbs atklāja Ameriku ir Dienvideiropiešu kultivēts mīts, ko vēlāk nekritiski pieņēma pārējā pasaule un arī paši amīši. Kolumba lielākais "saniegums" bija pavērtais ceļs Amerikas kontinenta pamatiedzīvotāju nekontrolētai iznīcināšanai. Tāds pats vēsturisks kauna traips, kā sarkanarmiešu Austrumeiropas "atbrīvošana" no nacisma. Sorry par offtopiku, bet kārtībai jābūt un otaku.lv nav vietas dezinformācijai. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:36 |