![]() |
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Vai ir kāda anime ar bēdīgām beigām? Nu mazākais - lai vismaz galvenais varonis nomirtu.. Var arī ko traģiskāku. A savādāk visas kuras skatos beigas ir vai nu vienkārši happy endings, vai visi mirušie/pazudušie maģiskā veidā atdzīvojas/atrodas.. Tā nav interesanti.
Moš kāds zin? |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Njaa... Nacionaalistiskais nihilisms? <- taads termins eksistee?
Taatad: anarhisms (tevis aprakstiitaa attieksme [lai izdziivo stipraakais] ir anarhisma pamatideja) [Edit: wikipedia man saka, ka tas, uz ko es refereejos ir "Anomie", bet reaals anarhija kaa harmoniska sabiedriiba ir utopiska ideja, kuras pastaaveeshanas realitaate ir apmeeram taada pati kaa komunismam (abi balstaas uz ideju, ka visi cilveeki bez iznjeemumiem ir idejas piekriteeji. taatad praksee abas ilgaa laika posmaa ir realizeejamas tad un tikai tad, ja tiek kaut kaadaa ljoti efektiivaa veidaa (un liidz shim neviens tik efektiivs veids nav izdomaats) iespaidota cilveeku domaashana. Un es nu negribu, lai man te iespaido domaashanu ar radikaalaam metodeem. tu gribi?). Taatad reaali anarhija noved pie "izdziivo stipraakais".] Ja nebuutu nekaadu tautu aizsardziibu, cilveektiesiibu, un taadas lietas, tad tavaa maajaa kursh katrs vareetu ienaakt un noshaut tevi. Tev taa gribeetos? Protams, tad tu vareetu dariit taapat. Bet iedomaajies taadu dziivi, kur valda viena vieniiga mafija. Kaada tev tur anime? Kaads internets? Nekas centralizeeti organizeets un sabiedriibai vajadziigs (kaa piemeeram uudens par briivu) vienkaarshi neeskisteetu - tas ir pretrunaa ar stipraakaa izdziivoshanas principiem (katrs par sava resursa doshanu grib ieguut labumu - piekaast, ka citi mirst). Es bez valsts apmaksaatas izgliitiibas u.t.t. negribu dziivot. Tu gribeetu? Aa, iedomaajies, kaadi buutu celji! Kaa Latvijaa visaa pasaulee! Aaaa! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:09 |