![]() |
![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Vai ir kāda anime ar bēdīgām beigām? Nu mazākais - lai vismaz galvenais varonis nomirtu.. Var arī ko traģiskāku. A savādāk visas kuras skatos beigas ir vai nu vienkārši happy endings, vai visi mirušie/pazudušie maģiskā veidā atdzīvojas/atrodas.. Tā nav interesanti.
Moš kāds zin? |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jul 15 2005, 07:57) Ko tu neteiksi?! No sarkanarmiešu zvērībām ļīdz žīdu diktatūrai un "Riga gay pride 2005" arī jāmāk nonākt ![]() QUOTE(Church @ Jul 15 2005, 08:23) tas tik tiešām galvā nāk pirmais. Un te nu nav vietas spekulācijām, bija tās beigas bēdīgas, vai patiesībā nemaz tik bēdīgas ar nebija. Starp citu, šī 1988. gada anime ir kārtējais prettrieciens Shumiņa izteikumam: "Es gribu redzeet ko jaunu, kas veel nav redzeets...cik tos vecos gabalus var malt un malt...biku jau arii apniik". Atrodi lūdzu analogu starp "svaigajiem" šoviem vai mūvjiem. Man arvien vairāk sāk šķist, ka nemaz ar tik daudz tos vecos gabalus tu redzējis neesi. Palabo ja kļūdos. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:25 |