![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Vis kaitinošākie ir tie, kas visu laiku runā tikai labu, visus aizstāv un ar savām kaitinošajām runām vienmēr uzvar.
Nr.1 Ash Katchum (pokemonu pavēlnieks)izdzirdot šo vārdu uzreiz dumas, un gribas nogalināt viņu. Nr.2 Yugioh tas mazais sātanists mani jau sen ir nokaitinājis un viņš tiktu spīdziāts ļoti nežēlīgi. |
![]() ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Es gribeetu pielikt galveno veci no Ichigo 100% (sorry, ka aizmirsu vinja vaardu), jo vinjam ir 4 reaalas chikses, bet vinsh visu laiku sevi vaino, oohh es nabadzinsh, kaa lai es izlemju kura man patiik u.c. Komon, normaals veciitis nebuutu tik chakareets un nevaariitu taadu jezgu...
Atkal aizmirsu vaardu, bet no gungrave ljaunais chars, kursh nogalinaaja beyond the grave - main charu... Saakumaa vinji bija labaakie draugi, tad vinsh saaka uztraukties vairaak par naudu un aizmirsa draugus (tas ir nepiedodami) un beigaas atkal izliiga ar savu draugu mieru... Komon es to sukuli buutu pie pirmaas izdeviibas nosliicinaajis kanalizaacijaa... No offense, bet man besii taa .... Valentine no Cowboy Beepop, kura tik visu laiku visus izmanto un tad gamble pikji pakaash, vieniem vaardiem vinjaa sabaazstas ir gandriiz visas iipashiibas, kas man sievietee nepatiik, taapeec nost ar vinju.... Gundam seed, abi galvenie puishi, nu komon tas ir kaut kas necieshams, vinji visu laiku karo par savu taisniiibu, visu laiku tik rage un peec tam pinjaa, ka kaut kas nav iznaacis kaa naakas... Esiet tak viiri nevis njunjas... Tas saakumam, kad iechekoshu noskatiito anime listi tad mosh veel kaadu pievienoshu ![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:07 |