![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Vis kaitinošākie ir tie, kas visu laiku runā tikai labu, visus aizstāv un ar savām kaitinošajām runām vienmēr uzvar.
Nr.1 Ash Katchum (pokemonu pavēlnieks)izdzirdot šo vārdu uzreiz dumas, un gribas nogalināt viņu. Nr.2 Yugioh tas mazais sātanists mani jau sen ir nokaitinājis un viņš tiktu spīdziāts ļoti nežēlīgi. |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Mees esam pareizi. Mees riikojamies pareizi. Mees savus greekus nozheelojam un labojamies.
Vels, cietumi mums paarpildiiti. Noziegumi mums notiek. Valdiiba birokratizeejas ar katru minuuti. Cilvji hospitalizeejas peec kautinjiem deelj domstarpiibaam. Teroristi tiek nosodiiti (verbaali un gariigi). ASV tiek nomelnota (Nesmu dzirdeejis ahuuno sajuumu par dzimnteni un miilestiibu pret to, vairaak gan dzilsh nihilisms un pohujisma garaaa naudinjas pelniishana, nospljaujoties par likumiem un valdiibu ar atrunaam, ka ko ta vinji man padariis). Biku gribu pasmiineet par to niideeshanu, ka vinjus kaitina chari no DBZ, Pokelohiem un yugistiem. Kur praaats vispaar luureet taadu debiilismus un tad veel shkaudiit, ka vinji gjeneree pozitiivo. Manupraat to visu vareetu saliidzinat ar kutinaashanu. Taa ir vienkaarshi receptoru kairinaashana un sava veida protests, kad vairs nespeej kaut ko paciest un samierinaaties. Lai nedaudz pluustu liidzi straumei tad no savas puses kaa katinosaako charu no visiem gribu atziiimeet .... vels, man nemaz nav koa atziimeet jo laikam nespeeju kaitinaaties ilgaak par to laiku kameer anime tiek skatiita. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:06 |