![]() |
![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
Klausās cilvēki, kādēļ iekš Art nav nekādas kvalitātes ? Nevienam neliekās ka bišku pa traku jau ir un vajadzētu kaut ko lietas labā darīt ?
Mani ieteikumi: * wallpaperus, screencapus, oekaki, fanartu postot _tikai_ speciālos, tam paredzētos, topicos; * izvairīties no pastmarkām ( < 400x400 ); * wallpaperus vismaz 1280x980 izmērā; * animewallpapers.com utml., ne-anime, repost instant perma-ban; * viena bilde postā, max trīs posti dienā; * topicus vai nu daudz vairāk vai vispār jaunus netaisīt... ? * domājiet, vienkārši domājiet, damn it ! Viss... tālākais no jums atkarīgs. </rant> -------------------- my megabusters :X
|
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Viss ok, bildes tiešām jāliek kvalitatīvas un izlasītas, bet pirmkārt-ieskaidrojiet to cilvēkiem, kas nedomā par to, bet liek vienkāŗši likšanas pēc. Es šaubos ja jūs to mēģinājāt darīt, a es mēģināju, un varu pateikt ka klausa tam 2 no 5 labākajā gadījumā. Arī ar Icewirm ir runāts, viņam neaiziet.
Un otrs- ja likt bildes extra kvalitātē, tad ir problēma ar to attiasīšanos laiku, vietu, un pārskatāmību. Tāpēc piemēram es lieku bildes kas ir redzamas bez scrolliem, jo tas manuprāt ir neerti. Atdzīstu, ja viņas printēt tad vajag kvalitātī tādu kā vajag, bet te viņas pārsvarā skatās, un skatīties ir ērtāk bildes kas nav lielākas par pašu logu. Bet pastmarkas, tas gan. Ar tām vajadzētu nost. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:50 |