![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Title explains everything.
Palūgšu opus nemuhļīt rezultātus!!! |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man šajā foruā iespējams būtu visvairāk iemeslu vēlēties šī uzpūtīgā un pašlepnumā slīkstošā ķēma banu....Un es to vēlos. Patiesībā viss ir tieši tā kās Shinobi-sama rakstīja. Aivvv ir pataloģiska apsēstība līst lietās par kurām viņam nav ne mazākās nojēgas. Patiesībā to vēl varētu pieciest, jo kam gan negadās, taču tracinošākais moments sākas tad, kad viņš sāk borēt citām, kā būtu jādzīvo, ka visi kas domā savādāk ir tādi un šitādi, ka absolūta kārtība, saskaņa un ANO Cilvēktiesību deklarācijas ievērošana ir tikai "slavenajā" kurbijkurnē, kurā, kā viņš pats ne vienreiz vien un ne bez liela lepnuma un paštīksmināšanās ir uzsvēris, ir super-duper moderators. Nafig šito ķēmu. Tajā pašā laikā saprotu, ka bans viņam kalpos tikai par jaunu izacinājumu meklēt veidus, kā savu žurkas purnu dabūt šeit iekšā.
Aivvv: Esi dzirdējis dziemu/telefonsarunu "Rīgas siltums"? Ieteiktu tev sekot dziesmā skanošajiem vēlējumiem un aicinājumiem. "Nu što tjebje nada? Nu što ti naprašivaješsja? Nu kuda ti ļeziš? Nu što ti hočeš? Nu čto tebje v žizņi njehvatajet? Nu hvatjet, hvatjet, nje tuda ti blj... huja....š!!" -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 01:49 |