![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Title explains everything.
Palūgšu opus nemuhļīt rezultātus!!! |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
yumes tante teica ka vinna ssodien ir llauna
![]() ![]() ![]() ![]() ...savas minuutes hmmm 15 ![]() ...njaa un aiziessu uz kaktu ![]() aa jaa btw roulinga mani tocc piekaasa teic brauc ciemos bet peectam paardomaaja ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aivvv: Jul 17 2005, 14:34 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(aivvv @ Jul 17 2005, 11:17) yumes tante teica ka vinna ssodien ir llauna ![]() ![]() ![]() ![]() ...savas minuutes hmmm 15 ![]() ...njaa un aiziessu uz kaktu ![]() aa jaa btw rulinga mani tocc piekaasa teic brauc ciemos bet peectam paardomaaja ![]() ![]() ![]() ![]() ei pusi kaktiņa, pastāvi, padomā ko izdarīji. Un tad nāc atpakaļ atvinojies onkuļiem un tantēm.Un tā vairs nedari. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 02:17 |