![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Title explains everything.
Palūgšu opus nemuhļīt rezultātus!!! |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emm, nu ir viņam tie gadi. bet tāpat ir viens liels bērns.
Nu ko no tāda var prasaīt? Jurchix- Yume nav damn. Velreiz tā izrunāsies, Yume arī lamāsies. Un ar to ka es viņu pazīstu dzīvē es mēģinu ieskaidrot cilvēkiem, ka viņš tāds ir vienmēr, un ar to ir jāsamierinās. A, bet nu , ja jums tā gribās kādu izbanot, dariet to, kas tad es, es jau no mazas tautas. Bet ūs jau tam tikai prieku sagādāsiet, viņš būs pirmais izbanotais, un par to tikai priecāsies. -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 17 2005, 12:11) emm, nu ir viņam tie gadi. bet tāpat ir viens liels bērns. Nu ko no tāda var prasaīt? Nu vot, gluzhi manas domas, viens no iemesliem kaapeec attureejos balsot. QUOTE(Yume @ Jul 17 2005, 12:11) A, bet nu , ja jums tā gribās kādu izbanot, dariet to, kas tad es, es jau no mazas tautas. Bet ūs jau tam tikai prieku sagādāsiet, viņš būs pirmais izbanotais, un par to tikai priecāsies. Vinjsh jau vienu reizi ir bijis pirmais izbanotais, tagad vinjsh vareetu buut pirmais divreiz izbanotais - vinjam tak ir bijis fiktiivais lietotaajs ![]() @ShinChan: luudzu neizrunaajies publiskajaa forumaa! nav svariigi ka tu ciinies par savu taisniibu - tas nav attaisnojums nenormatiivaas leksikas izmantoshanai un zhurku apvainoshanai. Aizej pats arii stuurii nokaunies, un atceries: man patiik zhurkas, ja netici - ieskaties galerijaa: http://otaku.lv/gallery/displayimage.php?album=64&pos=12 UPD: Shausmiigi nepatiik man viena lieta: ka tagad visi kaa taadi maitas putni to nabaga aivvvu kozh... Tas ir otrais iemesls kaapeec attureejos. This post has been edited by lastguru: Jul 17 2005, 14:41 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 01:48 |