![]() |
![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
Klausās cilvēki, kādēļ iekš Art nav nekādas kvalitātes ? Nevienam neliekās ka bišku pa traku jau ir un vajadzētu kaut ko lietas labā darīt ?
Mani ieteikumi: * wallpaperus, screencapus, oekaki, fanartu postot _tikai_ speciālos, tam paredzētos, topicos; * izvairīties no pastmarkām ( < 400x400 ); * wallpaperus vismaz 1280x980 izmērā; * animewallpapers.com utml., ne-anime, repost instant perma-ban; * viena bilde postā, max trīs posti dienā; * topicus vai nu daudz vairāk vai vispār jaunus netaisīt... ? * domājiet, vienkārši domājiet, damn it ! Viss... tālākais no jums atkarīgs. </rant> -------------------- my megabusters :X
|
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
pēdējias variants-esmu pilnīgi pret, tad tā vairs nav galerija. man tas uzreiz atsit jebkuru vēlēsanos katīties, ja bilde ir zem linka. Tas aizņem daudz vairāk laika, un manā izpratē vairs nav tā vērts.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:46 |