![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Title explains everything.
Palūgšu opus nemuhļīt rezultātus!!! |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(lastguru @ Jul 17 2005, 13:32) @ShinChan: luudzu neizrunaajies publiskajaa forumaa! nav svariigi ka tu ciinies par savu taisniibu - tas nav attaisnojums nenormatiivaas leksikas izmantoshanai un zhurku apvainoshanai. Aizej pats arii stuurii nokaunies, un atceries: man patiik zhurkas, ja netici - ieskaties galerijaa: http://otaku.lv/gallery/displayimage.php?album=64&pos=12 UPD: Shausmiigi nepatiik man viena lieta: ka tagad visi kaa taadi maitas putni to nabaga aivvvu kozh... Tas ir otrais iemesls kaapeec attureejos. Neba par savu taisnību es cīnos, bet par forumu tīru no aprobežotiem cilvēkiem. Tu te esi jauniņais, es turpretī no foruma aizsākumiem, tā, ka saskarties ar šo subjektu man ir iznācis krietni vien vairāk nekā tev. Zinu ko no viņa var sagaidīt un tas parasti tiek arī sagaidīts, bez tam vienīgā reize, ja mani atmiņa neviļ, kad es šajā forumā esmu braucis konkrēti kādam virsū ir bijis gadījumā ar Aivvv un viņa līdzskrējējiem no kjurbikurnes (citi tev apliecinās, ka es tā parasti nerīkojos) Un aiztaupi savu didaktisko toni gadījumiem, kad tas tiešām būs nepieciešams. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 01:42 |